07.05.2022
Profesii
Cinci aplicații pentru a rămâne concentrat pe muncă și procesul de învățare
Caracteristicile și prețul aplicațiilor: Forest, WaterDo, SleepTown, Alarmy, Pomodoro Timer
Autorul articolului
Grișa Prepeliță
Timp de citire: 2 minute
421
O prezentare generală a aplicațiilor, care te vor ajuta să te concentrezi, să te ocupi de sarcinile planificate și să te trezești la timp dimineața.
1.Forest
Cât costă: versiunea de bază este gratuită, versiunea avansată este 9.99 lei.
Sisteme de operare: iOS, Android, Windows, Mac.

Concentrează-te pe treburile tale, lasă-ți smartphone-ul deoparte și crește-ți pădurea. Alege o plantă, indică timpul pe care îl petreci la un meeting sau cât timp aloci unei sarcini, apoi pornește cronometrul. În timp ce nu te uiți la telefon, planta crește treptat și te încurajează cu frazele: „Ce vei semăna, vei culege”, „Nu te uita la mine”, „Ia-ți mâinile de pe mine”, „Plantează un copac și lucrează” sau „Ține-o tot așa!” . Cu cât aloci mai mult timp unei sarcini, cu atât copacul tău va fi mai luxuriant.

Dacă deblochezi telefonul și vrei să deschizi oricare altă aplicație, planta va muri - în pădurea ta va apărea și un copac ofilit. Deci, vrând-nevrând, trebuie să reziști. Pentru fiecare copac crescut, se acordă monede, care pot fi cheltuite pentru cumpărarea unor noi plante.

Caracteristica aplicației: Cei mai concentrați utilizatori cresc o pădure întreagă. Și în versiunea premium , poți folosi monedele pentru a planta un copac adevărat - aceasta fiind o motivație suplimentară.
2.WaterDo
Cât costă: primele șapte zile sunt gratuite, apoi există un abonament 4,99 lei pe lună sau 74,99 lei pe termen nelimitat.

Sisteme de operare: iOS, Android.

✋ Aplicația este concepută într-un mod jucăuș, cu o grafică frumoasă. Transformă-ți lista de lucruri de făcut în bule de apă, adaugă etichete, note și memento-uri. Când finalizezi sarcina, faci dublu click pe balon și urmărești cum sarcina explodează și se împrăștie în toate direcțiile.

⛲ Planificarea în aplicație este ca și cum ai sparge o folie cu bule. La plăcere sarcinilor făcute se adaugă un sentiment de mândrie: „Ce om bun sunt, am făcut-o!”

✅ Motivația este adăugată de simpaticul leu de mare al lui Tada cu un colac gonflabil la gât, care din când în când îți cere aripioare. Are un defect: nu știe să înoate. În cursul îndeplinirii sarcinilor, el se încurajează atât pe sine, cât și pe tine: „Nu este mai greu decât să înveți să înoți!”, „Viața este o aventură!”, „Nu-ți face griji, te voi însoți la rezolvarea problemelor!”. „Nu vreau să dezamăgesc o persoană atât de drăguță, așa că hai să facem task-urile!”.

Caracteristica aplicației: pentru sarcinile finalizate, poți obține cheia unui cufăr de comori și poți descoperi insule neexplorate.
3.SleepTown
Cât costă: versiunea de bază este gratuită, versiunea premium este 9,99 lei și o plătești o singură dată.

Sisteme de operare: iOS, Android, Windows, Mac.

Copacul a crescut, acum începem să construim o casă. Scopul aplicației este de a îmbunătăți regimul de somn, care adesea suferă. Pentru a nu suferi dimineața și a avea o zi productivă, încearcă să-ți faci un obicei de a te culca și de a te trezi în același timp. Respectarea regimului și a nu petrece noaptea în rețelele sociale va ajuta elementul de joc în stilul strategiei pe ture Civilization.

Programează timpul când trebuie să mergi la culcare, la ce oră să te trezești și nu uita să pornești aplicația înainte de culcare. În timp ce dormi, clădirea este în construcție. Dar dacă închizi aplicația, de exemplu, pentru a vedea ce se mai întâmplă pe rețelele de socializare, clădirea neterminată se va prăbuși.

Cei mai încăpățânați în lupta pentru un somn sănătos vor putea construi un oraș frumos, cel mai important lucru este regularitatea practicii. Dacă te culci și te trezești la timp, vei câștiga monede cu care poți cumpăra decor și poți construi un oraș cu un design unic. Iar dacă nu poți dormi, vezi cum o macara agilă ridică pereții casei; te uiți și adormi fără să derulezi banda. Caracteristica aplicației: în versiunea premium, poți folosi aplicația cu prietenii, puteți economisi energie pentru a crea comori - clădiri și monumente care vă vor decora orașul.
4.Alarmy
Cât costă: primele șapte zile sunt gratuite, apoi 34,99 lei lunar sau 289,99 lei pe an.

Sisteme de operare: iOS, Android, Windows, Mac.

O aplicație pentru cei care nu se pot trezi. Dacă crezi că îți urăști destul de mult ceasul cu alarmă, încearcă Alarmy, unul dintre cele mai enervante ceasuri cu alarmă din lume. Ideea este să o dezactivezi în diferite moduri: pentru a scăpa de sonerie, trebuie să faci diferite acțiuni: parcurgerea a cincizeci de pași; rezolvarea unei probleme de matematică; introducerea unui citat, scuturarea telefonului; scanarea unui cod QR.

Există o mulțime de sarcini, dar unele misiuni sunt disponibile doar în versiunea plătită. Chiar și în setări, poți dezactiva opțiunea de a închide și elimina aplicația. După aceea, nu vei mai putea opri ceasul deșteptător și adormi liniștit, Cu o astfel de alarmă te vei trezi cu siguranță. Ține cont de acest lucru atunci când configurezi sarcinile pentru dimineața.

Caracteristica aplicației: ce alt ceas cu alarmă te va face să te trezești să rezolvi probleme matematice sau să faci o poză cu propria periuță de dinți dintr-un anumit unghi
5.Be Focused Pro - Pomodoro Timer
Cât costă: versiunea completă - 14,99 lei, cea de bază e gratuită.

Sisteme de operare: Android, există analogi pentru iOS, Mac și Windows.

Această aplicație te va ajuta în managementul timpului. Esența tehnicii Pomodoro: timpul este împărțit în „pomodoros” - intervale de timp de 25 de minute. Și între ele - o scurtă pauză de 5 minute. Specificați numele proiectului, setați cronometrul la ora dorită și începeți să lucrați asupra sarcinilor. Aplicația în sine vă va reaminti să faceți o pauză, după câteva scurte, asigurați-vă că luați și o pauză lungă.

Pomodoro Timer este ușor de utilizat și are un design minimalist. Sunetele de alarmă, bifarea temporizatorului și afișarea timpului rămas pot fi personalizate. În timp ce temporizatorul funcționează, un apel de focalizare se blochează în linia de notificare. Deci, chiar dacă te uiți la smartphone, este cumva incomod să fii distras: „pomodoros” - și funcționează.

Caracteristica aplicației: cronometrul este universal, îl poți folosi în orice sarcină în care ai nevoie de măsurare timpului - la competiții sportive, în bucătărie, în jocuri, când mânânci sau când trebuie să iei medicamente la o anumită oră.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER PENTRU A NU PIERDE ULTIMELE NOUTĂȚI
Bazele programării fără absurditate și snobism. Simplu și clar despre cum să obții o nouă profesie.
Front-End Developer
Oferim cunoștințe și abilități care te vor ajuta să găsești un loc de muncă bine plătit
Profesie timp de 6 luni
Atașăm un mentor: el va răspunde la orice întrebări
Multă practică într-un mediu de dezvoltare comercială
Doar 10 ore pe săptămână
de la
999
RON/Lună
Articole Similare:
07 mai 2022
Mai întâi, stabilește-ți un obiectiv: alege o zonă și întreabă-te unde te vezi peste 10 ani
09 mai 2022
Timp de citire: 1 minut
Dezvoltatorii front-end construiesc modul în care arată un site web. Dezvoltatorii backend construiesc modul în care funcționează un site web.
06 mai 2022
Timp de citire: 3 minute
Află ce salariu are un programator full stack și cât timp va dura să devii tester
748
260
421
Timp de citire: 2 minute
This website uses cookies to ensure you get the best experience
OK