IT Recruiter

Vei înțelege tehnologia de recrutare, vei învăța cum să evaluezi candidații și te vei familiariza cu IT-ul
Formarea grupei până pe 3 noiembrie
Sale 35%
Au rămas 6 locuri

Răspundeți la testul gratuit

pentru a afla dacă profesia IT-Recruiter este potrivită pentru dvs.

PENTRU CINE SE POTRIVEȘTE ACEST CURS:
Pentru nou-veniții care doresc să înceapă o carieră în HR
Vei înțelege tehnologia de recrutare, vei învăța cum să evaluezi candidații și te vei familiariza cu IT-ul. Puteți obține un loc de muncă atât într-o companie IT, cât și într-o agenție de recrutare.
Profesioniști în domeniul resurselor umane
Veți înțelege recrutarea, veți învăța cum să căutați candidați și cum să lucrați cu diferite canale pentru a atrage candidați. Veți putea aplica pentru un post mai bine plătit.
Recrutori care doresc să se mute în IT
Veți dobândi cunoștințe despre recrutarea pe piața IT, care este foarte diferită de altele, veți înțelege specializările, caracteristicile recrutării în acest domeniu și tehnologia IT. Vă veți muta într-o altă industrie și, în cele din urmă, veți putea să vă deschideți propria agenție de recrutare.
ÎN CADRUL CURSULUI, VOM ABORDA SUBIECTELE:
PARTICULARITĂȚILE PIEȚEI IT:
Să începem cu modul în care funcționează IT-ul și care este rolul strategic al unui recrutor IT în cadrul unei afaceri. Veți putea înțelege ce abilități ar trebui să aibă un angajat de nivel mediu și ce abilități sunt suficiente pentru unul de nivel junior. Învățați să vorbiți aceeași limbă ca oamenii din IT, astfel încât să nu trebuiască să căutați pe Google diferența dintre Java și Python în timpul unui interviu.
PREGĂTIREA PENTRU INTERVIU:
Pentru a determina încă de la primul interviu dacă o persoană din domeniul IT este bună sau nu, vom detalia specificul muncii fiecărui profesionist. Veți învăța cum sunt organizate dezvoltarea, testarea, analiza și învățarea automată. Separat, vom vorbi despre întrebările de interviu pentru toate posturile.
CĂUTAREA ȘI SELECTAREA:
Unde să cauți oameni din IT: căutând cu disperare pe LinkedIn sau creând o interogare pe GitHub sau Stack Overflow? Vom detalia întregul proces de recrutare: de la generarea unei propuneri de valoare a angajatorului până la descrierea postului. Ca rezultat - veți putea angaja chiar și un programator care nu este în căutarea unui loc de muncă.
Salariul tău lunar după
de la 700 €
Junior
După studii
de la 1200 €
Middle
Doi ani de muncă
de la 2500 €
Senior
Trei+ ani de activitate

PROGRAM

  • Introducere
  • Rolul recrutorului IT
  • Structura pieței IT
  • Niveluri de specializare: junior, mediu, senior, șef de echipă
  • Terminologie IT
  • Introducere
  • Rolul recrutorului IT
  • Structura pieței IT
  • Niveluri de specializare: junior, mediu, senior, șef de echipă
  • Terminologie IT
CE VEȚI ÎNVĂȚA:
Scrieți posturile vacante în mod competent
Să înțeleagă cum să efectueze lucrările de pregătire, să identifice cerințele clienților, să formuleze întrebări la locul de muncă. Învățați cum să comunicați cu profesioniștii IT în aceeași limbă și să rezolvați cu succes ofertele de muncă vacante.
Înțelegerea tehnologiei IT
Cunoașteți procesele și profesiile IT, învățați despre tehnologiile mobile și web, limbajele de programare, știința datelor și învățarea automată.
Găsirea candidaților
Aflați în detaliu algoritmii LinkedIn, ejobs, chat-urile și canalele Telegram, social media, GitHub, AmazingHiring și WonderSourcing. Învățați cum să evaluați CV-urile și experiența persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
Efectuarea de interviuri
Veți învăța cum să comunicați cu candidații prin telefon și prin poștă și cum să faceți față întrebărilor incomode. Veți fi capabil să evaluați competențele fizice și juridice și să răspundeți corect candidaților.
Redactarea unei oferte
Veți învăța ce ar trebui să conțină o ofertă, cum să faceți față unei respingeri și cum să redactați o contraofertă. Veți putea să luați decizii rapide și să nu ratați clienți potențiali.
Însoțirea persoanelor
aflate în căutarea unui loc de muncă
Aflați cum să urmăriți un candidat înainte ca acesta să plece la un nou loc de muncă și cum să monitorizați adaptarea sa la echipă.
IT Recruiter
Formarea grupei până pe 10 noiembrie
RON
2275
3500
Preț Curs
documentatie
acces chat-ul privat
verificare/feedback temă de casă și proiecte
notițe curs
12 lectii video
lecții dupa metodologia AGILE / SCRUM
4 teme pe acasă
sesiuni live cu mentorul
în plus
acces la chat-ul privat cu grupul care face internship
internship într-o companie IT pe durata cursului
2000
RON
1300
Internship
Returnăm banii înapoi
Dacă vă răzgândiți în privința studiilor, vă vom rambursa întreaga sumă în primele două săptămâni.
Aveți întrebări?