Investește în tine, nu
în cocktailuri: Pregătire IT la
Trei profesii la preț de una
Petreceți vara înțelept – pregătește-te pentru o carieră în IT
vara asta
Internship și asistență în obținerea unui job
Schimbări de program fără cost adițional
Pentru o profesie până la primul job
Nicio explicație necesară

RezervA-Ti locul

*oferta este valabilă doar în luna Mai

04d
05h
53m
34s
Prin trimiterea datelor mele de contact, sunt de acord să primesc e-mailuri promoționale
Prin apăsarea butonului, acceptați termenii Politicii de Confidențialitate și Acordului de utilizare.
Days
Hours
Minutes
Seconds

Un program pentru o carieră promițătoare

Diplomă acreditată de către Stat

Un modul încorporat: Internship de 2 luni într-o companie IT

Lucrezi la proiecte reale cu manageri IT din România, Europa și SUA.

Pregătit pentru un job în IT cu un portofoliu de 8 proiecte

Creează diverse aplicații pentru a-ți prezenta și valorifica abilitățile.

1:1: Studiu personalizat

Pregătit pentru job după absolvire

Te vei integra rapid în orice echipă IT

Lecții live, feedback de la mentori și comunitate de suport pentru atingerea obiectivelor tale

Imaginează-ți un job care este căutat, dar și bine plătit, și care rămâne la fel pentru următorii 10 ani

15 USD
Câștigul per oră mediu pentru un designer la început de carieră
10 000+
Numeroase proiecte lunar pe platformele de freelancing la nivel mondial
Conform rapoartelor Upwork
Luând în calcul doar Upwork
Una din Top 5 Cariere de Freelance la mare căutare
Designerii și dezvoltatorii au tarife echivalente

Cum învață studenții noștri Web Design

Participă la cursuri cu experți

Analizați materialele viitoare, susțineți ateliere de lucru live și primiți răspunsuri la întrebări și asistență pentru conținut

Studiezi materialul direct în platformă

Lecții scurte în diverse formate pentru un studiu independent

Aplici cunoștințele în practică

Completezi sarcini practice după fiecare lecție, iar la sfârșitul fiecărui modul, creezi un proiect relevant pentru portofoliul tău

Primești feedback pentru fiecare temă

Mentorii sunt disponibili zilnic și oferă feedback prompt pentru toate temele

Primiți programul complet pe adresa de email

Prin apăsarea butonului, acceptați termenii Politicii de Confidențialitate și Acordului de utilizare.
Prin trimiterea datelor mele de contact, sunt de acord să primesc e-mailuri promoționale
Învață cele mai căutate tehnologii
Andrei Bucaciuc
Freelancer & Lead UI/UX Designer
David Olteanu
Freelancer & Middle UI/UX Designer at Atu Advertising

Învață direct de la experți

Lecții live cu mentorii
De 2 ori pe săptămână,
veți parcurge materia
Sesiuni de planificare și retrospectivă prin metoda Agile
Mentorii îți revizuiesc întotdeauna temele
Training
personal 1:1
Vrei mai mult?
În orice moment poți cere o consultare suplimentară

Certificat internațional emis de Statul Român

Programul licențiat de Guvern
Oferim formare IT pe baza unei licențe guvernamentale, furnizând servicii de educație profesională suplimentară pentru adulți. În urma susținerii cu succes a examenelor finale, studenții primesc un document care confirmă nivelul lor de competențe.
Vezi licența
554
este platforma care
Recenzii de la studenți
pune mințile IT la treabă
platforma care pune mințile IT la treabă
este
9.19 / 10
Nota medie pentru cursurile de la studenți
4.3 / 5
Recenzii găsite pe Google
2000+
Studenți care au finalizat cu succes programele de lungă durată
“SkillBrain a fost aleasă printre cele 10 companii selectate pentru programul InnovX-BCR Startups Bootcamp 2023”
“SkillBrain se află cu mândrie printre cele 24 de întreprinderi inovatoare și participă într-un program accelerator”
Ce spun studenții noștri
"Totul a fost super ok, trainerii au fost răbdători, serioși și prietenoși. Capitolele mi se par bine fragmentate pentru a face procesul de învățare cât mai cursiv. SkillBrain ne-a ajutat să învățăm să lucrăm într-un mod structurat și organizat. În cadrul cursului au fost folosite și învățate o mulțime de platforme utile. Printre ele este și Jira, care este foarte populară în multe companii și considerată o valoare adăugată pentru cei care o cunosc.”
Marcel Cosmin Pișta
Junior QA Engineer
"SkillBrain a fost un moment important în viața mea. Nu aveam nicio pregătire în domeniul IT, iar aceasta a fost o conversie de 360 de grade pentru mine. Mi-a oferit bazele, și de acolo am început să învăț din ce în ce mai mult. SkillBrain a fost rampa de lansare care m-a propulsat până unde sunt astăzi”
Eliza Popa
QA Engineer at Commify
"Am avut un mentor excelent în persoana lui Mihai Neamț, care mi s-a părut cel mai bun dintre toți. Am învățat multe de la el și am reușit să îmi îmbunătățesc abilitățile în scrierea de cod.Centrul de carieră a fost util pentru moralul meu, întrucât am putut vorbi cu alți participanți și cu mentor care să mă ajute să îmi dezvolt abilitățile și să nu mă descurajez.Am ales SkillBrain pentru că are un program de cursuri foarte vast și acoperă subiecte importante precum React și Redux. La internship, am învățat multe lucruri și mi-a plăcut foarte mult faptul că am lucrat în echipă și am folosit diferite librării pentru React."
Alexandra Mureașan
Junior Front End Developer at 7Code
"Materia este foarte bine structurată, astfel încât se începe cu proiecte mai ușoare, începând ca acestea să fie din ce în ce mai complexe pe parcursul cursului. Interacțiunea cu mentorul a fost una foarte bună. Am primit răspuns la toate întrebările, atât pe timpul cursului, cât și în afara acestuia.”
"Începutul a fost despre clarificare – definind clar ce voiam să obțin, cursul Skillbrain a pus bazele unei tranziții reușite în IT pentru mine. Skillbrain nu este doar un curs, ci o comunitate de învățare, unde fiecare întrebare, provocare și realizare este valorificată. Interacțiunea cu mentorii a fost crucială; deschiderea și suportul lor mi-au permis să navighez prin materie și să depășesc provocările. Centrul de carieră Skillbrain nu a fost doar un ghid, ci o rampă de lansare. M-a învățat cum să-mi optimizez CV-ul și să mă prezint ca un profesionist în QA. Experiența practică prin intermediul proiectului final a fost un test real al abilităților învățate, punându-mi la încercare cunoștințele și adaptabilitatea. Cursul m-a învățat că nu există întrebări proaste. Fiecare nelămurire adresată a fost o oportunitate de învățare."
Cosmin Sekel
Junior QA Engineer at FullScreen Digital
Cristian Zidărescu
Junior Manual QA Engineer at Travco Corporation Ltd
"Interacțiunea cu mentorul a fost una foarte ok, deoarece mentorul a fost prietenos cu noi, cu toți și a fost acolo, lângă noi pe toată perioada cursului, să ne susțină și să ne învețe o mulțime de lucruri noi. Vă recomand SkillBrain cu toată încrederea.”
Antonia Bulc
Junior Front End Developer
"Materia este structurată în așa fel încât să ne fie foarte ușor nouă. Varianta în engleză, varianta în română și videoclipurile sunt de scurtă durată. Astfel creierul nostru să înțeleagă mult mai ușor informațiile. Interacțiunea cu mentorii a fost una super faină, deoarece de fiecare dată când întâmpinam probleme, eu sau colegii mei eram la un pas distanță, adică printr un videocall sau în chat, un mesaj sau două și astfel noi ne rezolvam problemele pe care le aveam.”
Georgiana Ungureanu
Junior QA Engineer
"Participarea la cursurile SkillBrain a fost un punct de cotitură în cariera mea. Datorită mentoratului excepțional și resurselor valoroase oferite de centrul de carieră, am reușit să-mi optimizez CV-ul și să mă pregătesc eficient pentru interviuri, ceea ce a culminat cu angajarea mea în domeniul IT. Recomand cu încredere SkillBrain oricui dorește să facă o tranziție reușită în acest sector dinamic.”
Razvan Nistor
Freelance Front End Developer
"Cursul de la SkillBrand m-a ajutat să mă prezint mult mai bine... și să negociez cu succes pentru salariu. Am reușit într-adevăr să fac cu succes tranziția înspre domeniul IT. Cred că cel mai important e să ai răbdare; e un drum lung, dar dacă vrei, se poate. Mentorii sunt foarte buni... m-au încurajat să experimentez și să învăț din greșeli. Experiența de intership a fost extrem de valoroasă; m-a ajutat să înțeleg mai bine cum se lucrează într-o echipă de IT. Centrul de carieră a fost crucial pentru mine; m-a învățat cum să mă prezint și cum să îmi construiesc un CV atractiv. Recomand cu căldură oricui vrea să facă o schimbare în carieră să încerce cursurile SkillBrand; m-au ajutat să ajung unde sunt azi.”
"Am reușit să fac cu succes tranziția în IT, aplicând aproape 100% din ce am învățat la cursuri în jobul meu actual. A fost esențial să învăț cum să ridic bug-uri și cum să scriu pentru testarea automată; lucruri pe care le aplic și în ziua de astăzi. Testarea manuală ocupă 70% din activitatea mea, dar aplic și testarea automată, adaptându-ne nevoilor noastre. Tranziția în domeniul IT m-a atras pentru că mi-a plăcut întotdeauna să fiu pe calculator, și, să fim serioși, este viitorul. Skillbrain mi-a oferit o rampă de lansare spre IT, punându-mi la dispoziție mentorii și resursele necesare pentru a reuși.”
Daniel Irimia
Vlad Stanciu
Junior QA Engineer at Idealog
Junior QA Engineer at BCR
"Am avut oportunitatea de a învăța nu doar front-end, ci și puțin back-end, ceea ce mă ajută să mă dezvolt și mai mul. Faptul că am reușit să mă angajez în urma cunoștințelor dobândite la Skillbrand mă face să recomand cursul cu încredere. Mentorul a fost întotdeauna disponibil pentru întrebări, ne încurajând să explorăm și să înțelegem materialele cursului. Interacțiunea cu firma parteneră unde mi-am desfășurat internshipul a fost o experiență valoroasă, oferindu-mi șansa de a aplica cunoștințele într-un context real. Centrul de cariere a fost de un real folos, ajutându-mă să îmi construiesc un CV atractiv și să mă pregătesc pentru interviuri.”
Andrei Popescu
Junior Front End Developer at
New Yolk Farm

Plăți adaptate pentru orice buget

Plătești devreme, plătești mai puțin
Plată unică
11 500 RON
6 850 RON
De la 300 RON / lună
Rate bancare
Până la 60 rate
11 500 RON
6 850 RON
De la 1 990 RON / lună
Rate SkillBrain
Până la 4 rate
12 500 RON
7 950 RON

Ești interesat să afli despre studii și procesul de angajare?

Prin apăsarea butonului, acceptați termenii Politicii de Confidențialitate și Acordului de utilizare.
Prin trimiterea datelor mele de contact, sunt de acord să primesc e-mailuri promoționale

Ești interesat să afli despre studii și procesul de angajare?

Prin apăsarea butonului, acceptați termenii Politicii de Confidențialitate și Acordului de utilizare.
Prin trimiterea datelor mele de contact, sunt de acord să primesc e-mailuri promoționale

Ești interesat să afli despre studii și procesul de angajare?

Prin apăsarea butonului, acceptați termenii Politicii de Confidențialitate și Acordului de utilizare.
Prin trimiterea datelor mele de contact, sunt de acord să primesc e-mailuri promoționale

În doar 4 luni, vei învăța

Ce voi învăța la cursuri?

Vei învăța profesii esențiale pentru industria IT: UI/UX Designer, Front-end Developer și QA Engineer. Acestea sunt printre cele mai căutate și bine-plătite profesii, chiar dacă nu ai experiență anterioară.

Cursul este online?

Da, tot procesul de studiu este online. Vei avea sesiuni cu mentorul în direct prin, dar sesiunea de curs se va înregistra pentru revizuire. În plus, ai lecții video și text deja în platformă

Ce voi face după cursul de specializare?

Nu ești niciodată singur în acest proces. După cursul de specializare, urmează perioada de practică, adică un internship într-o companie IT. După aceea, în Centrul de Carieră, un recrutor IT te va învăța tot ce trebuie să știi pentru a te angaja

Care este orarul?

Sesiunile live cu mentorul sunt Marți și Joi de la 18:30. Avantajul este că aceste sesiuni live se înregistrează și vei avea acces la înregistrări pentru totdeauna.

Cum se desfășoară sesiunile de curs?

În mod interactiv. Mentorul predă teoria și practica, te provoacă cu întrebări și exerciții și abia așteaptă întrebările tale.

Cum procedez, dacă nu pot participa la sesiunile live cu mentorul?

Sesiunile live se înregistrează, așa că a doua zi te poți uita la înregistrare. Dacă apar întrebări, le poți adresa pe chat-ul grupei sau la următoarea sesiune.

Trebuie să renunț la actualul job?

Nu. Ținem cont de faptul că ai și alte responsabilități, așa că sesiunile live cu mentorul sunt Marți și Joi de la 18:30, dar vom înregistra fiecare sesiune pentru a le putea accesa și ulterior.

Cât câștigă un specialist IT?

În Romania, un specialist IT salariat căștigă în medie 5.000 lei ca începător și 15.000 lei ca senior. Câștigurile pot fi mai mari dacă lucrăm pentru o companie din afara tării sau ca liber profesionist.

Trebuie să vorbesc engleză?

Nu e obligatoriu. Compania angajatoare investește în educația ta, inclusiv în studiul limbii engleze. Este important să poți să citești și să scrii. Te poți folosi și de un traducător online. Dacă vorbești engleză avansat, vei avea un avantaj financiar.

Voi reuși fără facultate în domeniul IT?

Da, în IT este nevoie mare de specialiști și contează mai puțin diploma și mai mult ce știi să faci și cum poți demonstra.

Voi reuși fără BAC?

Da, există cerere mare de specialiști și poți lucra în domeniu și fără studii dacă poți îndeplini atribuțiile jobului.

Voi reuși dacă sunt în vârstă?

Da, poți avea o carieră în IT indiferent de vârstă, iar vârsta înaintată poate fi un avantaj pentru că denotă responsabilitate, disciplină și experiență de muncă.

Dacă nu mă descurc?

Mentorul face tot posibilul ca fiecare cursant să înțeleagă și să exerseze constant. Există recapitulare la fiecare capitol. Cursurile se desfășoară interactiv, sunt încurajate întrebările. Dacă ai nevoie, poți începe cu o altă grupă sau poți opta pentru sesiuni 1:1 cu un mentor.

Dacă am nevoie de suport extra de la mentor, ce pot face?

În cadrul acadameiei există posibilitatea de a accesa un număr de sesiuni individuale adiționale. Pentru aceasta trebuie să accesezi pagina link

Cum pot obține un job în IT?

Urmând un proces simplu: înveți o tehnologie, dezvolți proiecte și te pregătești pentru aplicare și pentru interviu cu sfaturi de la experții noștri în recrutare IT.

Există joburi în piață?

O mulțime de joburi IT, mai multe decât sunt candidați.

Care este vârsta recomandată pentru participare la curs?

Este pentru toate vârstele! Avem cursanți de 14 ani sau de peste 60 de ani, important este să îți dorești să înveți IT.

Ce tehnologii voi învăța?

Vei stăpâni tehnologii cheie, cele mai solicitate pe piață de către angajatori.

Care este garanția de angajare?

Vei învăța informații și tehnologii cerute de angajatori și vei dezvolta un portofoliu de proiecte. La internship, vei avea experiență reală de muncă. În Centrul de Carieră, un recrutor te va învăța totul pentru a te angaja. La SkillBrain facem tot efortul și ne implicăm complet ca să te angajezi în IT!

Trebuie să mă deplasez la sediul companiei de IT pentru Internship?

Nu, tot procesul de studiu este online, întâlnirile cu mentorul sunt Marți și Joi de la 18:30.

Trebuie să renunț la actualul job pentru internship?

Nu este nevoie, vei renunța la actualul de muncă atunci când vei primit o ofertă mai bună în IT.

Există anumite condiții de acces la Internship?

Doar buna înțelegere a tehnologiilor studiate la curs

Pot să urmez internship-ul fără să fiu înscris la curs?

Da, se poate dacă cunoști tehnologile.

Pot să particip la curs de pe telefon?

Nu este indicat. Recomandăm folosirea unui PC sau laptop cu performante medii. Vei primi echipament de ultimă generație de la compania angajatoare.

Pot parcurge mai multe cursuri?

Cu siguranță! Puteți accesa un număr nelimitat de cursuri. Totuși, recomandarea noastră este să nu parcurgeți cursurile în paralel, pentru a putea însuși materia corespunzător și a nu pierde progresul

Cum pot plăti?

Cursul se poate achita prin plată integrală, în rate la SkillBrain sau la partenerii noștri financiari.

Cum pot să-mi finanțez cursul?

În cadrul academiei, avem parteneriate cu 2 instituții bancare, BCR Social Finance și TBI Bank, cu ajutorul cărora poți achita o rată bancară începând de la 300 RON. Mai mult, se poate finanța inclusiv costul pentru un PC sau laptop.

Se poate achita cursul după angajare?

Depinde, exista posibiltiatea prin programul BCR StudyUp.

Ce vă diferențiază de concurență?

Internship și Centrul de Carieră. În domeniul IT, un internship valorează mult atât în CV, cât și ca experiență practică. Ce îți poți dori mai mult decât recrutorul tău personal în Centrul de Carieră?

Voi obține o diplomă recunoscută în urma cursului?

Da, o diplomă acreditată de Ministrul Educație și Ministerul Muncii

Mentorii sunt acreditați?

Da, mentorii sunt acreditați de Ministrul Educație și Ministerul Muncii

Dacă sunt nevoit să renunț la curs pe moment, din motive personale, pot să reiau cursul

Da, studenții noștri au posibilitatea de a îngheța cursul și de a reveni în orice moment, achitând o taxă de schimbare de grupă

De ce laptop sau PC am nevoie?

Ai nevoie de un device cu performanțe medii. Dacă reușești să folosești internetul cu mai multe tab-uri deschise simultan, ar trebui să fie suficient pentru învățare. Echipament de ultimă generație vei primi de la companie angajatoare

Pot testa ce voi învăța?

Desigur, organizăm săptămânal cursuri introductive și oferim materiale gratuite.

Cum mă pot înscrie?

Te poți înscrie completând formularul de pe site.

Când începe cursul?

Consultantul îți va răspunde la această întrebare, în urma completării formularului de pe site.